Διαβάστε περισσότερα στην κεντρική μας σελίδα.
X
Αρακάς με κιμά

Τρίτη 15 Μαΐου 2018 14:20:00

Τρώγεται ως έχει ή μπορείτε να απλώσετε το φαγητό σε πυρέξ, να το καλύψετε με πουρέ και τριμμένα τυριά και να το ψήσετε μέχρι να ροδίσει, φτιάχνοντας έτσι την αγγλική παραδοσιακή πίτα του βοσκού

Presshub.gr TV «Τρομερή κίνηση από τον Ολυμπιακό, ακατέργαστο διαμάντι ο Καμαρά!»
:May 22 2018 12:24PM:May 22 2018 1:36PM

... Beta Wiki info (click .. for more)

Κιμάς

Ο κιμάς είναι ένα είδος αλεσμένου κρέατος (χοιρινό, μοσχάρι, κοτόπουλο) που χρησιμοποιείται για την παρασκευή φαγητών όπως κεφτεδάκια, γεμιστά και άλλα. Η καταγωγή του είναι Περσική ή Αραβική κατά τον Χρήστο Ζουράρι, ο οποίος αναφέρει πως «δεν φαίνεται να ήταν διαδεδομένος στην αρχαία Ελλάδα. Υιοθετήθηκε από τους Έλληνες πολύ αργότερα και μόνον όταν η ελληνική κουζίνα υπέστη την επίδραση της Ανατολής». Εκτός από το Βυζάντιο, φαίνεται πως χρησιμοποιούνταν και σε άλλες χώρες των Βαλκανίων (Σερβία, Τουρκία, Ρουμανία κ.α.). Στα βυζαντινά χρόνια οι Φράγκοι τον χρησιμοποιούσαν ως άλειμμα για ψωμί, παράδοση που συνεχίζεται ακόμα στη Γερμανία. == Σημειώσεις == == Εξωτερικοί σύνδεσμοι == ...
spinner
Like Presshub
presshubgr@gmail.com-Όροι χρήσης - Publishers
idpixel1 idpixel2